Fedezd fel velünk az Adria csodálatos látnivalóit!

1998 óta működő klubunk szeretettel vár minden érdeklődőt és nyaralni vágyót.

Kis csoportoknak, sőt egyénre szabva szervezzük meg azokat a programokat, amelyek már oly sok embernek szereztek örömet és kikapcsolódást.

Az általunk szervezett programokat többszörösen ellenőriztük – beváltak, személyesen ismerjük a területet és a helyieket.

Az egyéni, személyre szabott, úgynevezett “tailor made” túrák szervezése csapatunk egyik fő profilja.

A vendég igényeinek maximális figyelembevételével, az utazás minden részletére kiterjedve állítjuk össze az útitervet külföldi partnereink segítségével.

Ismerjük a pici dolgokat ami kellemesebbé teszi a nyaralást, például: milyen napszakban, milyen vízállásnál, milyen széliránynál, stb…hová érdemes menni. Biztosan te is tudod, hogy ezek nagyon fontos dolgok.

A programot úgy állítjuk össze, hogy biztosan jól érezd magad, Szükség esetén rugalmasan alkalmazkodunk az igényekhez.

Jellemzően napi túrák szervezésével foglalkozunk, legyen az túrázás, hajókázás, snorkelezés, búvárkodás, kirándulások és városnézés vagy éppen esti vacsora a beachen.

Szükség esetén a szállás és a transzfer foglalásában is szívesen segítünk.

Az utazásod során minden esetben vezetőt kapsz, aki megbízhatóan és személyesen felel vendégeink kényelméért, garantálja a megrendelt szolgáltatások minőségét, valamint segít a helyben felmerült egyéb igények kielégítésében és az esetleges problémák megoldásában.

Barátságos és képzett magyar vezető vár a helyszínen!

Reméljük Te is örömre és kikapcsolódásra lelsz velünk!

Az aktuális árak és részletek miatt érdeklődj az alábbi telefonszámon vagy email címen.

+36 30 261 7843

iloveadriacenter@gmail.com